Bunny Nature Hooi-Active-Snack Favoriete Groenten 30 gr  

2,99

Excl. BTW: 2,82

Excl. BTW:
2,82
Model:
Bunny Nature Hooi-Active-Snack Favoriete Groenten 30 gr  
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Bunny Nature Hooi-Active-Snack Favoriete Groenten 30 gr  
De spannende snackzoektocht om in de kooi te hangen: Gewoon wat hooi uit de voorziene openingen trekken en de zoektocht naar lievelingsgroenten kan al beginnen.

In de natuur houdt de zoektocht naar voedsel onze kleine zoogdieren goed bezig. Daarbij wordt ijverig gesnuffeld, gewoeld en gegraven. Ook bij onze hooi-active-snack moeten de dieren hard werken om hun lekkere beloning te krijgen. En aangezien het eten dubbel zo goed smaakt als ze het zelf hebben gezocht, zetten alle konijnen en knaagdieren zich meteen met groot enthousiasme aan het werk en ontdekken ze naast het knapperig hooi een lekkere mix van vitaminerijke groenten.

De perfecte snack om verstoppertje mee te spelen voor konijnen en knaagdieren: Hier zit aromatisch bunny-hooi met een lekkere mix van vitaminerijke groenten, fijne bloesems en blaadjes verpakt in een natuurlijke jutezak. Maak het zakje gewoon met het koord vast aan de kooi, trek wat hooi uit de reeds voorziene openingen en dan kunnen de dieren beginnen met het zoeken, spelen en snacken! 

Samenstelling:
hooi, pastinaken, cichoreiwortel, paprika, pompoen, broccoli, peterselienstengels (groenten 20%)

Inhoud: 30 gram

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder