Equine Conditioner 500 ml

8,95

Excl. BTW: 7,40

Excl. BTW:
7,40
Model:
equine-conditioner-500-ml
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Voor een gezonde, zijdezachte en glanzende vacht met behoud van de huid zijn natuurlijke (en benodigde) oliën en vetten. Dankzij de Aloë Vera en Vitamine E worden huid en haar gevoedt en krijgt je beste vriend zijdezacht, super glanzend haar en een gezonde huid.
Biologisch afbreekbaar, niet giftig, geschikt voor alle leeftijden (ook voor honden, katten, kippen, etc), en zonder toegevoegde siliconen en Chemicaliën.
Hoe gebruik je de Conditioner ?
Galloping Goop Equine Conditioner zal de vacht, manen en staart diep en goed voeden, waardoor het gezond, glanzend en zacht wordt.

Biologisch afbreekbaar, niet giftig, geschikt voor alle leeftijden (ook voor honden, katten, kippen, etc), en zonder toegevoegde siliconen en Chemicaliën.

Uitsluitend voor extern gebruik, stop met gebruik als er irritatie optreedt.

Na het shampooen van uw dier met Galloping Goop Shampoo, breng een royale hoeveelheid Galloping Goop Conditioner aan op de natte vacht van je paard of pony. Breng de conditioner zachtjes en gelijkmatig in en masseer in de vacht. Besteed speciale aandacht aan manen en staart en laat het product ongeveer 5 minuten binnendringen. Spoel af tot het sop verdwenen is en er alleen maar water spoelt.

Galloping Goop is zo ontwikkeld dat ook puppy's, kittens en vogels ermee gewassen kunnen worden.

Ingrediënten: 
Water, Quaternary blend, Citric Acid, Fragrance, Preservative

Mogelijke bijwerkingen (Zeer zelden. Ons nog niet bekend dat is voorgekomen bij katten/honden/vogels/paarden in Australië, Amerika en Europa):
Zodra in aarnaking komt met ogen: Kan leiden tot lichte irritatie van de ogen
Geen gevaar op de huid verwacht bij normaal gebruik. Bij langdurig of herhaald contact zou milde irritatie kunnen ontstaan.
Zeer zelden (meer dan 1 op de 10.000 maar minder dan 1 op de 1000 dieren): Herhaalde of langdurige huidcontact kan een allergische reactie veroorzaken bij gevoelige dieren
Zeer zelden (meer dan 1 op de 10.000 maar minder dan 1 op de 1000 dieren): Kan brandend gevoel, jeuk, huiduitslag, netelroos veroorzaken.GallopingGoop is biologisch afbreekbaar, geen gifstoffen en geen middelen van de FEI-dopinglijst

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder